Viewed 54 times 0 Answers
0
من بايد انتخاب واحدم رو شروع كنم، و قبل از انتخاب واحد گزينه تغيير رشته رو ميتونم انتخاب كنم اگر الان رشته رو فقط تغيير بدم زمان گرفتن استادى پرميت مشكلى پيش نمياد؟
2020-12-07 07:48:20 Montreal مهاجرت # #استادى پرميت #تغيير رشته #انتخاب واحد
Similar Question:
#
#استادى پرميت
#تغيير رشته
#انتخاب واحد
#استادى پرميت

اقاى دكتر ببخشيد فرزندم سال سوم دانشجو در بكى از دانشگاههاى تورنتو هست و با توجه به اينكه پاسپورت قبليش تا پايان 2021 اعتبار داشت -استادى پرميت هم تا پايان 2021 داده بودند چندماهه پاسپورت جديد گرفتند و حالا ميخوان درخواست تمديد استادى پرميت بدن - در پرينت حساب من مبلغ 500ميليون تومن هست اين مبلغ كافيه يا نياز هست سند ملكى مربوط به اسم خودشون هم ترجمه كنيم ارائه بديم-ممنون ميشم راهنمايى بفرماييد سپاسگزارم
2021-09-30 14:24:00 #Canada [دانشگاه] مهاجرت
#انتخاب واحد

به همه امیدوارم خوب باشین من winter 2021 درسمو آنلاین شروع کردم (کنکوردیا) اما برای caq اپلای نکردم اواسط تهران که اقدام کردم اپلیکیشن من رد شد به خاطر اینکه تاریخ پذیرش هم گذشته بود با مشاور مهاجرتی دانشگاه که تماس گرفتند و گفتند که شما باید قبل از شروع ترم تون اقدام میکردیم حتی اگر کلاستون به صورت آنلاین بوده و به من گفت که فرم انتخاب واحد از دانشگاه بگیر و شاید بهت بدم و قبول کنند من ویزا دارم اما چون دانشگاهم را تغییر دادم به کنکوردیا caq ندارم الانم تورنتو هستم کسی از تجربه مشابه داشته ؟
2021-09-24 13:56:00 #Quebec City [به صورت آنلاین] مهاجرت

سلام دوستان من و همسرم برای ویزای تحصیلی و owp اقدام کردیم ، الان تو مرحله پرداخت برای ما هزینه wp که ۱۵۵ تا هست هم اضافه کرده، شما تجربه ای داشتین؟ چرا اینجوریه؟
2023-02-10 00:00:00 #Montreal

سلام آيا كسي اطلاع داره كه براي تاييد مدارك تحصيلي در سامانه سجاد بايد (اگه هم كارشناسي داريم هم ارشد ) هر دو رو بايد بارگزاري كنيم يا تكي تكي هم ميشه؟ اخه فعلا فقط كارشناسيم اصلش آزاد شده و ارشد مونده...

من تو آریما حساب باز کردم و میخوام یه dossier ایجاد کنم ولی دیدم که چند مدل وجود داره میدونین کدومو باید انتخاب کنم؟ ممنون
2021-08-30 09:32:00 #Montreal

ایا داشتن پذیرش از یکی از دانشگاهای کانادا در ۲۰۱۸ وبدلایلی بعد از یک سال deffer کردن فرد نتونسته تحصیل رو شروع کنه الان امتیازی برای اپلای مجدد ویا مهاجرت محسوب میشه ؟
2021-08-30 09:20:00 #Montreal

سلام دوستان روزتون بخیر ببخشید من میخوام اولین فرصت برای اولین ترم پیش رو اپلای کنم میشه وینتر؟و اینکه معمولا ددلاینهاشون از کی باز میشه ؟و ترم وینتر از ژانویه شروع میشه؟